tirsdag 5. mai 2015

HEIA DAVID

Da har HERRENE i HAGEN fått sin første "hagegnom". Vel, gnom er nok ikke den riktige betegnelsen på vår nyanskaffede statue av David.

David


Etter å ha kommet over denne på finn.no, tok vi kontakt med selger for å høre målene på denne statuen. Den er nok 1 meter og 10 centimeter høy (og kjempetung) var svaret vi fikk. Ja, størrelse høres jo grei ut, så vi tok dermed en kjøretur for å se på den. Allerede fra bildet i annonsen så vi at den var patinert av vær og vind, men vi synes ikke det gjorde noe - da ville den jo bare passe bedre inn i hagen.

Vi kom fram, tok en nærmere titt på David, og JA- han skal være med oss hjem. Patinert og høy var han, men herre min hatt så TUNG!!! 

INN i stasjonsvognen fikk vi han da på et vis, med mye slit og høy puls.

Godt patinert av vær og vind.

Da han skulle UT av bilen gikk det som en lek, og han var på plass før vi rakk å bli andpustne. Merkelig hvor lett ting går når de er riktige.

Han har fått plass under det gamle epletreet som står til venstre for han. I bakgrunnen har han en Grefsheimspirea og Lawson sypress, og på sin høyre side har han en stooor deilig (også nyanskaffet) blåregn (Wisteria floribunda 'Issai-naga'). Nå står han med blikket rettet mot innkjørselen vår - til skrekk og advarsel for nabolagets katter.

Her har David fått sin plass.


Vi er kjempefornøyde med å ha fått en slik staut kar i hagen vår.


6 kommentarer:

 1. Flott statue! Kan tenke meg den er tung ja...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja den var tyngre enn ventet, så du kan si vi slet litt med å få den inn i bilen. Det hjalp jo ikke akkurat at den var 12 cm høyere enn det selger hadde oppgitt heller. Men - vi fikk det nå til, og ble kjempefornøyde.

   Slett
 2. Ja dette var en skikkelig kjekkas:) Absolutt ingen gnom

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, skikkelig kjekkas. Bare synd han ikke kan hjelpe til i hagen.

   Slett
 3. Denne karen er nok altfor kjekk til å skremme katter med, vil jeg tro. Jeg er helt enig. Dette er ingen gnom:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, han skremmer vel ingen tenker jeg. Men flott er han iallefall.

   Slett