onsdag 18. mars 2015

X-faktor - GRØNN og SVART

Sannelig ikke like lett å velge i kategorien GRØNN og SVART. Men, vi er da såpass gamle, at vi har lært av Ingrid Espelid Hovig - nå har vi juksa lite. Vel egentlig så har vi jo ikke det - vi har bare valgt å vise noen "uferdige" blomster - så det så.

Nyserot - Nigra. Vel helt svart er den jo ikke - men hadde den blitt fotografert i et annet lys - så skulle dere sett. Vi har nå uansett valgt å vise den frem her.Så har vi de svarte tulipanene våre - BLACK Parrot. De er kjempeflotte å se på, så vi gleder oss til at de kommer på besøk i år igjen.Og så tar vi en Ingrid Espelid Hovig på de tre neste bildene. Her ser vi en valmue i knopp. Det er noe sensuelt over disse knoppene som snart skal briste.En god gammeldag rød peon er dette. Forsatt ung, men bare vent - senere i sesongen er blomstene store og dyp røde.En tistel. Ganske fascinerende å se hvordan disse er skapt.Dette er vel en av de mørkeste, og største Irisene vi har i hagen vår. Blir større enn to tennisballer, og fargen blir nok litt lysere enn du ser her.


Tilslutt en plante jeg ikke husker navnet på. Den har kommet med en hosta vi kjøpte på "bruktsalg" (les: Hagelags plantesalg), og gjemmer seg fortsatt i denne. Tror den heter noe med "Basun". Skulle det være noen som vet hva den heter blir vi glad for tilbakemelding.
Og det kommer vel ikke som noen bombe at det er nettopp den sjenerte frøken vi har sendt inn til X-faktor GRØNN og SVART, som arrangeres av Moseplassen.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar