torsdag 12. mars 2015

X-faktor - HVIT

Like morsomt som gult. Man må ta seg tid til å se igjennom bilder, og nikke anerkjennende til hyggelig bekjentskaper man har hatt gjennom flere år. Når man på denne årstiden går ute i hagen - er det ikke fritt for at man lengter etter sol, varme og gamle bekjente.

Nedenfor vil du se noen av våre bekjente - som vil dukke opp hos oss til forskjellige tider dette året.

Hvit svibel er den av våre gamle bekjentskaper som kommer først. Vi ser den står i knopp allerede - og gleder oss veldig til den slår ut i full blomst igjen.

Vi har også en småblomstret klematis som dufter. Den blir 1,5 til 2 meter høy. Ikke veldig sterkduftene - men artig plante allikevel.
 Peon Festiva Maxima, en av de mange forskjellige typene vi har i vår hage.Hvit dobbel akeleie. Denne døde ut for oss i bedet, men ifjor kom det et skudd. Vi håper på at den vil besøke oss med flere søsken i 2015.Så var det prestekragene våre da. Denne tettvokste stauden er riktblomstrende og gir oss glede lenge.


Utifra de vi har vist dere har, har vi valgt bildet av prestekragene og sendt det inn til X-faktor HVIT, som arrangeres av Moseplassen.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar