onsdag 11. mars 2015

VELKOMMEN


Hei - og velkommen til bloggen vår.

Moseplassen.com arrangerer konkurranse om hvilken blomst som har det lille X-tra.

Konkurransen er delt inn i seks innledende runder. Juryen ser etter skjønnhet og sjarme, og hvis det følger en god historie med bilde - ja, så lar juryen seg påvirke av det. Det er altså ikke en ren fotokonkurranse, da en god tekst også kan bidra til at det blir finaleplass. Det blir  plukket ut 5 bidrag fra hver innledende runde av Anne Havåg Holter-Hoving og Finn Schjøll.  Kommer man til finalen - da bestemmer folket!!

Dessverre så rakk vi ikke den rosa runden, så vi hopper rett inn på X-faktor GUL.

Vi har mange gule planter i hagen vår og kanskje litt vanskelig for å bestemme oss hvem vi skal velge som vårt bidrag.

Vi liker godt våre gule solhatter (Echinacea),eller vår smørgule lilje (Lilium).Peonen Coral Charm - kan sjarmere de fleste,og Gullbusk (Forsythia) - gult i store mengder.Gul svibel (Hyasint), denne forsvant fra bedet, men ser ut til kanskje å komme tilbake nå i 2015.


Gul Azalea lyser opp i vårt Rhododendronbed.og Daglilje - Hemerocallis, som henger over hagemuren. Godt å ha noe å støtte seg til.Og ikke minst en av våre gule favoritter i hagen - Ligularia Przewalskii. Valget var ikke enkelt - men vi gjorde som sommerfuglen og landet på denne.


Ligularia Przewalskii

Dette bildet har vi sendt inn til X-faktor GUL, som arrangeres av Moseplassen.com. Vi valgte dette da vi er veldig glad i denne planten, Ligularia Przewalskii.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar